Despre noi

Fondata la inceputul anului 2006, Romalve Consulting si-a propus sa fie un aliat in lupta cu costurile atat pentru micii intreprinzatori aflati la inceput de drum in afaceri, cat si  pentru companiile care sunt deja pe piata si doresc o eficientizare a departamentelor interne financiare si economice si al  si totodata un aliat al acestora in lupta cu costurile. Suntem o companie relativ tanara, dar succesul nostru se datoreaza experiantei indelungate a fondatorului si totodata a directorului general in domeniul financiar-contabil.

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor incredere prin servicii de inalte standarde profesionale, prin gasirea unor solutii optime in aria contabilitatii, taxelor, contabilitatii salariilor si a politicilor manageriale care sa asigure cresterea continua si sustinuta.

Aceasta combinatie de servicii de contabilitate, taxe, finante si management ne permite sa oferim cele mai indicate solutii atat pentru companiile care intra pe piata si au nevoie de sprijin extensiv in realizarea acestui obiectiv, cat si pentru companiile care sunt deja pe piata si doresc o eficientizare a serviciilor financiare si economice.

Daca inainte de inceputul crizei, obiectivul nostru erau firmele cu numar mic de salariati si cu o cifra de afaceri de pana la 500.000 euro, acum portofoliul de clienti s-a schimbat. Externalizarea serviciilor de contabilitate – HR catre o firma specializata le aduce firmelor economii importante la cheltuielile cu activitatile de contabilitate – HR in contextul politicilor de reducere a costurilor pe fondul crizei financiare. Dar totusi, experienta ne-a dovedit ca cea mai mare reducere de costuri in externalizare nu se regaseste in diferenta de cheltuieli directe salariu-tarif profesional, ci in optimizarea costurilor financiare si fiscale.

Dar ce presupune externalizarea ?

Externalizarea contabilitatii are trei directii importante de aplicare:

  • transferul serviciilor complete in seama unui prestator specializat, autorizat si organizat intr-o companie cu resurse suficiente pentru a administra portofolii mari de clienti din domenii diferite de activitate;
  • angajarea unor servicii de asistenta si coordonare profesionala in domeniul contabil, financiar si de HR; aceasta inseamna ca departamentul financiar-contabil al oricarei companii este pus in relatie directa si activa cu unul sau cu mai multi consultanti ai firmei de contabilitate, in scopul realizarii unor optimizari importante;
  • consiliere activa, componenta a auditului intern, sau consultanta organizata pentru a acoperi componente considerate insuficient abordate.
Prin calitatea serviciilor oferite compania noastra va ofera siguranta si incredere in gestionarea afacerii dumneavoastra din punct de vedere financiar-contabil, astfel incat atentia dumneavoastra sa sa se concentreze numai pe activitatea de baza.

O afacere de succes se dezvolta cu o echipa de profesionisti si pe o baza legala sanatoasa. Impozitele, taxele si problemele contabile ingreuneaza in general dezvoltarea companiilor.  Ideile bune de afaceri trebuie sa se  materializeze in rentabilitate maxima si profituri ridicate.

De aceea noi suntem aici sa va sustinem ideile, sa va oferim siguranta si incredere pe latura financiar-contabila in gestionarea afacerii dumneavoastra, astfel incat atentia dumneavoastra sa se canalizeze strict pe cresterea activitatea de baza .  – Robert Ciocoiu Manager General.

Servicii

CONTABILIATE

Contractarea externa a contabilitatii va scuteste de griji si de multe operatiuni zilnice aflate in ... mai mult

CONSULTANTA FISCALA

Consultantul fiscal, caruia legea i-a dat monopolul serviciilor profesionale cu privire la costurile ... mai mult

EVALUARI IMOBILIARE

Evaluari imobiliare

mai mult

Contact

Adresa: Calea Mosilor, Nr. 205, Bl. 11, Sc. A, Ap. 24, Sector 2, Bucuresti.

Mobil 1: 0734 42 18 31
Mobil 2: 0740 93 88 16

Telefon: 021/210.03.91
Fax: 031/817.05.07

E-mail: office@romalve.ro